Phuket


 

Phuket on Thaimaan suurin saari, lähes koko Singaporessa. Phuket nestles in leuto Andamaanienmeressä vesillä Thaimaan Intian valtameren rannikolla 862 kilometriä etelään Bangkokista.

Suositellaan Phuket Hotellit

Phuket formerty ajaa sen varallisuuden tinan ja kumin, ja oli rikas ja värikäs historia. Saari oli yksi tärkeimmistä kaupan reiteillä Intian ja Chaina, ja se mainitaan usein ulkomaankaupan n alus lokit.

Portugali, Ranska, Hollanti ja Englanti kaupan Whit Phuket. Muut visition olivat vähemmän ystävällisiä. Phuketin tunnetuin muistomerkki on muistomerkki patsas sankarittaria Thao Thepkasattri ja Thao Sisunthon, jotka kokoontuivat Islanders vuonna 1785 torjumaan Bur mese on hyökkääjät.

Phuket on siunattu whit upeita lahtia ja lahtia, jauhemaisten, PLAM-fringed valkoisia rantoja, kuohuviinien saari-pisteviiva meret, vilpittömästi vieraanvaraisia ihmisiä, erinomaisen majoituksen ja äyriäiset, ihastuttava turn-of-the-luvulla Kiinan ja Portugalin arkkitehtuuri, lukuisat urheilu-ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia , rehevä trooppinen maisema - kaikki, jotka osaltaan luovat ihastuttavan tunnelman Aidosti unohtumaton loma.

Kerran, Phuketin ja Phang Nga olivat sijaitsee pääasiassa maa-ja maakuntien rajalla on tällä alueella Sarssin Bridge. Tällä tuote, sen käyttö on Thaimaassa kapein alue. Kun aikaa kului, aallot ja longshore nykyinen tallettaa erottaa kaksi maakuntaa ja teki Phuketin suurin saari maassa.

Nowadays, jotta vierailu Phuket on erittäin kätevä ylittämällä Sarasin ja Thep Krasattri sillan yhteys Phang Nga Phuket.

Kuitenkin joko Thaimaasta tai ulkomaiset turistit haluavat matkustaa lentokoneella, joka kestää noin tunnin päästä Phuket.

Phuket on kaksi suurta vuodenaikaa: Sateet kausi touko-lokakuussa, ja Hot kausi marraskuusta huhtikuuta. On olemassa monia aurinkoisia päiviä koko Rains Kausi: suihkut tavallisesti viimeksi hieman enemmän kuin 2 tai 3 tuntia. Syyskuu on kosteisiin kuukaudessa. Parhaat kuukaudet ovat marras-helmikuussa. Keskilämpötilat vaihtelevat 22 ja 34 astetta.